Bewertungen von De Chinese Muur Made

Neue Beurteilungen

4.0
Frans
16 Juni 2024

Fijn restaurant, uitgebreide kaart, smaakvolle gerechten. Een aanrader!

Arie van Rijsbergen
10 Juni 2024

Wederom fantasties gegeten!!! Echt de beste Chinees uit heel de omtrek van made !!!

W
10 Juni 2024

Moest toch nog best even wachten en 10 cent voor het tasje betalen

Nataliya
25 Mai 2024

Super tasty and fresh. Big portions and friendly people

H. Ligtvoet
20 Mai 2024

Wij hebben afgehaald. Eten is goed en nog goed warm als je thuiskomt Voor de zoveelste keer is de afgesproken tijd voor af te halen niet bereikt. 15 minuten langer moeten wachten.

Goorbergh Adri-Jan
20 Mai 2024

Heerlijk gegeten en precies optijd klaar toen ik het wou ophalen. Mijn favoriete Chinees

Willy van der Pluijm
13 Mai 2024

Online besteld en betaald, was keurig op het aangegeven tijdstip klaar. En tip top in orde. En lekker.

Vanburk
9 Mai 2024

Maaltijd besteld, was op tijd klaar. Heerlijk gegeten. Normale prijzen.

Anoniem
6 Mai 2024
Arie van Rijsbergen
26 April 2024

Wederom lekker gegeten, de beste Chinees van heel de omtrek vind ik..

Jeroen
10 April 2024

Lekker eten, helaas was “even snel eten halen” niet het geval. Via de site besteld om 17:50, volgens de site klaar om 18:15. Uiteindelijk pas om 18:55 met eten naar buiten.

van de sande
10 April 2024

Vond de loempia erg vet.

René
2 April 2024

Voor de tweede keer via website besteld en wederom bestelling pas half uur later klaar dan aangeven, in totaal van moment bestellen tot maaltijd klaar anderhalf uur !! geduurd. Er waren mensen die 15 minuten na ons in restaurant bestelden en eerder weg waren. Het is dat het eten heerlijk is, anders zouden we ergens anders bestellen.

Jan willem Broeken
1 April 2024

Bestelling om 17:10 gedaan. Kon om 18:00 ophalen. Maar was pas om 18:30 klaar. Half uur gewacht dus. Ipv pansit hadden we gebakken banaan. (Kwamen we thuis achter)

KV
31 MĂ€rz 2024
Jannie Van Bragt
31 MĂ€rz 2024

Waren een deel van de bestelling vergeten mee te geven de bami zat er niet bij

Richard van Dommele
18 MĂ€rz 2024

Heerlijk eten. Met een extra kroepoek van de zaak. Dit was service vanwege onduidelijkheid bestelling en ophalen. Helaas ontbrak de saté. Dat is jammer. Terug gaan was geen optie omdat we naar een concert gingen.

Patricia
13 MĂ€rz 2024

Koe lou yuk was uitgedroogd en hard en de saté was heel waterig en de bami zat nauwelijks vlees en groente in

Welten
10 MĂ€rz 2024

Snel en lekker,

HM Ligtvoet
26 Februar 2024

Online besteld en betaald. Aangeven tijd 18.30 Aangekomen moesten wij toch nog 45 minuten wachten omdat de gerechten nog gemaakt moesten worden. Heel erg jammer. Dit is al meerdere keren gebeurd. Wij bestellen nu niet meer online. Het eten zelf was goed.

Klamper4@hotmail.com
18 Februar 2024
Thiele
18 Februar 2024

Nassi Singapore complimenten voor smaak afhalen , website bestelling vlot en vriendelijk afgehandeld

Ruth
15 Februar 2024

Zoals altijd, lekker en op de afgesproken tijd klaar!!

Jan
12 Februar 2024

Was goed

v Dongen
3 Februar 2024

Het eten smaakt maar voor de tweede keer op rij is de online bestelling niet aangekomen. Hierdoor toch weer een half uur moeten wachten op de bestelling.

morgan van burk
28 Januar 2024

lekker eten, bestelling op tijd klaar.

Henk
24 Januar 2024

Heerlijk gegeten!

Raats
21 Januar 2024
D.v.S
8 Januar 2024

Makkelijk om je besteling te plaatsen Klaar op de afgesproken tijd. Heerlijk gegeten

Birgit
29 Dezember 2023

De kolajuk ballen waren heel hard/doorbakken en dat gold ook voor de loempia. Verder was het lekker!

Edith
28 Dezember 2023

Helemaal goed. Ruime porties, vers eten en het verrassingsmenu van december mag zeker in 2024 worden herhaald!

Yvonne van Doorn
26 Dezember 2023

Was weer heerlijk

Krooswijk
26 Dezember 2023

Aller eerst nog fijne feest dagen, Wij zijn zeer te spreken over de Chinesemuur. Wij halen regelmatig chinees en altijd topkwaliteit. Echter vond ik het gisteren echt niet goed en dan bedoel ik ook echt slecht en dat ben ik niet gewent. Koe lu yuk deeg heel erg uitgedroogd het leek erop dat hij uit de magnetron kwam en ge lang erin gestaan heeft. We hadden twee bakken spek die was zo droog dat het net touw was en bijna niet de door te kauwen. Sate was lekker bami zaten veel aan gebakken zwarte stukjes in. Al met al erg jammer en zeker als kerst diner. Kan altijd keer gebeuren maar helaas op zo'n speciale dag als je gasten heb. Hopenlijk volgende keer weer de kwaliteit die ik gewent ben. Vriendelijke Groet fam krooswijk

Arie Van Rijsbergen
25 Dezember 2023

Het was weer verrukkelijk die chinees Indische maaltijd...

Nick Makkelie
24 Dezember 2023
CORRY
8 Dezember 2023

Klaar toen ik binnen kwam na online bestelling, was goed warm en smaakte goed

Bianca Sanner
3 Dezember 2023

Het eten was eeg goed maar zorgen dat de bestelling op tijd klaar is kunnen ze niet. Ruim van tevoren besteld met afhaaltijd half 7 en dan pas na 7 uur alles klaar.....

Yvonne van Doorn
19 November 2023

Het was weer heerlijk 😁

Anuschka
19 November 2023

Het eten was heerlijk, alleen jammer dat ze de sambal en kroepoek vergeten waren

Jde de Weijs
18 November 2023
Antwort von De Chinese Muur

Dankuwel voor de 5 sterren!! đŸ€©

Adri-Jan
6 November 2023

Het was lekker. Alleen sate saus was wat dun.

Antwort von De Chinese Muur

Hallo Adri-Jan, bedankt voor uw positieve review! Wij zullen hierop letten. :)

Marianne van gils
3 November 2023

Makkelijk via website kunnen bestellen. Precies op tijd was onze bestelling klaar. Top!

Antwort von De Chinese Muur

Ontzettend bedankt Marianne van gils! 😄

Arie Van Rijsbergen
21 September 2023

Tjonge jonge wat hebben weer lekker gegeten zeg. We hadden 2 pers. Menu babi pangang en babi spek, en fujong hy. Kleine bami en nasi goreng...

Antwort von De Chinese Muur

Wij horen dat graag :), bedankt voor uw positieve review!

Petra
14 September 2023

Heerlijk gegeten. Gerechten waren vers, goed warm en smaakvol. Bij het afhalen moesten we ongeveer 10 minuten wachten. Voor ons op dat moment geen bezwaar. Zakje kroepoek van de zaak er bij gekregen.

Antwort von De Chinese Muur

Beste Petra, hartelijk dank voor uw geduld!

Dennis Kerremans
11 September 2023

Wij hadden de bami goreng Singapore en deze was echt veel te pittig, wij hadden van pittig en hebben deze vaker bij jullie gehaald maar nu was hij echt veel te heet. De loempia babi pangang was lekker alleen miss een idee om de saus voortaan apart te doen want dan is de loempia misschien minder zompig

Antwort von De Chinese Muur

Beste Dennis Kerremans, wat vervelend om te horen! Onze excuses hiervoor. Wij zullen uw review meenemen voor onze toekomstige bestellingen.

Wendy
26 Juli 2023
Antwort von De Chinese Muur

Bedankt voor uw 5-sterren review đŸ€©

Romy
23 Juli 2023

Het eten was super!

Antwort von De Chinese Muur

Bedankt voor uw bezoek en waardering!! :D

Yvonne van Doorn
3 Juli 2023

Was weer heerlijk

Antwort von De Chinese Muur

Uw tevredenheid is onze prioriteit. Bedankt voor de geweldige review en het vertrouwen dat u in ons stelt :)

Lisette
18 Juni 2023

Was lekker, soort van kerrie bakje was te gaar

Antwort von De Chinese Muur

Bedankt voor uw feedback, we zullen ervoor zorgen dat het kerrie bakje de juiste consistentie heeft in de toekomst!

H. Flipsen
15 Juni 2023

Bestelling op tijd, uitstekende kwaliteit, ruime porties, goede service.

Antwort von De Chinese Muur

Beste H. Flipsen, bedankt voor uw positieve feedback! het motiveert ons om steeds beter te worden :)

Els
29 Mai 2023

Zoals altijd, heerlijk eten

Antwort von De Chinese Muur

Dankuwel! wij stellen uw review op prijs :)

Corné
24 Mai 2023

Alles is altijd van uitstekende kwaliteit.

Antwort von De Chinese Muur

Bedankt, Corné, voor uw positieve feedback! We stellen uw steun enorm op prijs :)

Adri Jan van de Goorbergh
22 Mai 2023

Het eten is hier altijd lekker. Had deze keer via internet besteld en betaald. Heel makelijk en het eten is op de afgesproken tijd klaar.

Antwort von De Chinese Muur

We zijn blij dat we aan uw verwachtingen voldoen! :D

Alain
22 Mai 2023

Heerlijke chin. Ind. Maaltijd Met erg leuk: een lekker extraatje van de zaak

Antwort von De Chinese Muur

Hartelijk dank voor uw support!

Fam van gils
15 Mai 2023

Heerlijk gegeten.

Antwort von De Chinese Muur

Wat fijn om te horen! :)

Adam
15 Mai 2023

Delicious 😋

Antwort von De Chinese Muur

Thank you! 😃

Yvonne van Doorn
14 Mai 2023

Zoals altijd weer heerlijk👍

Antwort von De Chinese Muur

Ontzettend bedankt! 😊

Monique van den Berg
10 Mai 2023

Eten was lekker, maar de kippenpootjes zaten er niet bij, ook de saus van de babipangang spek zat er niet bij, dat vind ik wel erg jammer. Ook was het eten niet gereed op de tijd dat ik deze bestelling had ingevuld via de online bestellijst, was maar een kwartiertje, maar toch....... Met vriendelijke groet, Monique van den Berg

Antwort von De Chinese Muur

Beste Monique, onze excuses voor het ongemak met uw bestelling. De ontbrekende gerechten zullen we kosteloos bij uw volgende bestelling toevoegen, u kunt dit aangeven bij de opmerkingen. Wij zullen ons best om de kwaliteit van onze service te verbeteren en danken u voor uw begrip.

H.J Haperen
8 Mai 2023

Voor de eerste keer online besteld, en op het afgesproken tijdstip stond het eten netjes klaar. Voor herhaling vatbaar.

Antwort von De Chinese Muur

Dankuwel! 😁

Jacqueline
23 April 2023

Super lekker , vers en heerlijk gegeten

Antwort von De Chinese Muur

Beste Jacqueline, hartelijk bedankt voor je geweldige review!

Peter
23 April 2023

Loempia Chinese Muur en Loempia Speciaal. Allebei een beetje smakeloze hap wat ook nog niet lekker warm en knapperig was.

Antwort von De Chinese Muur

Beste Peter, Onze excuses voor de ontevredenheid over uw bestelling. We zullen ons best doen om dit in de toekomst te voorkomen en hopen u nogmaals tevreden te stellen. Met vriendelijke groet, De Chinese Muur

Andeweg
15 April 2023

Top

Erik
12 April 2023

Online besteld, Eten stond mooi op tijd klaar

Wouter
27 MĂ€rz 2023

Eten was prima. Maar wanneer ik om 1745 bestel voor 1845 afhalen, en daadwerkelijk om 1915 mijn eten krijg baal ik toch.

Antwort von De Chinese Muur

Beste Wouter, we willen onze oprechte excuses aanbieden voor de extra wachttijd die u heeft moeten doorstaan bij uw bestelling. We beseffen dat dit teleurstellend is en we zijn toegewijd aan het verbeteren van onze service. Bedankt voor uw geduld en begrip in deze situatie.

Raats
26 MĂ€rz 2023

Prima producten makkelijke bestellen via internet en betalen ophalen hoef je niet in de wacht rij te staan top geregeld.

Van leest
26 MĂ€rz 2023

Het eten was goed. Online besteld voor 18.20. Medewerkers zeggen niet dat het langer gaat duren. Wordt daarover ook niet gebeld. Na vraag om 18.45 krijg ik een afwijkend antwoordt. Om 19.10 was ons eten klaar. Er kon geen sorry of niets vanaf

Antwort von De Chinese Muur

Beste van Leest, onze excuses voor de lange wachttijd. Wegens de extreme drukte hadden wij helaas niet de kans gehad om dit telefonisch aan te geven. We begrijpen hoe vervelend het voor u moet zijn geweest om extra 50 minuten te moeten wachten bij het ophalen van uw bestelling en bieden onze oprechte excuses aan. We nemen uw feedback ter harte en zullen onze procedures herzien om ervoor te zorgen dat we een betere service kunnen bieden in de toekomst. Dank u voor uw begrip en geduld.

Roy Bouwmeester
25 MĂ€rz 2023

Eten en smaak prima, alleen jammer dat er 1 grote bami niet bij zat

Antwort von De Chinese Muur

Beste Roy Bouwmeester, wat vervelend om te horen! U kunt voor de volgende keer telefonisch of via de opmerkingen van onze website aangeven dat u een grote bak bami tegoed heeft. Onze excuses voor het ongemak.

Ellen Rijnders
25 MĂ€rz 2023

Eten was goed, maar om 18.10 uur afgesproken voor ophalen. Om 18.35 uur maar is gevraagd waar t eten bleef.

Antwort von De Chinese Muur

Beste Ellen Rijnders, onze welgemeende excuses voor de vertraging bij het ophalen van uw bestelling. We zullen onze processen herzien om ervoor te zorgen dat we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Dank u voor uw begrip.

Els
22 MĂ€rz 2023

Ik kom speciaal gereden voor het heerlijke eten

v Doorn
15 MĂ€rz 2023

Zoals altijd heerlijk

Kees van Meel
12 MĂ€rz 2023

Lekker, genoeg en warm

Corry
10 MĂ€rz 2023

Prima

Hiddes
9 MĂ€rz 2023

Wat je ook eet het is er altijd lekker Maar soms gaat het wel eens verkeerd met de bestelling dan zeg je het zo en dan krijgt je iets anders en ik denk dat het komt dat ze je niet goed begrijpen maar het is altijd heerlijk mvg

Corry Van Gils
26 Februar 2023

Fijn dat er halve porties te bestellen zijn, was lekker, op tijd klaar en meer dan genoeg!

Els van der Made
25 Februar 2023

Jullie zijn mijn favoriet !! Weer heerlijk gegeten

Broeders
1 Februar 2023

Ik bestel altijd hier, en het is altijd goed.

Kommeren
24 Januar 2023

Superlekker

Thijssen
2 Januar 2023

Er zat geen smaak aan het eten. En lang wachten ondanks dat het een bestelling was. Niet voor herhaling vatbaar.

Antwort von De Chinese Muur

Beste Thijssen, bedankt voor uw feedback. Als eerst willen wij onze excuses aanbieden voor de lange wachttijd, wegens de feestdagen was het drukker dan gewoonlijk. Dit is absoluut niet onze gebruikelijke service en we zullen hier voortaan extra rekening mee houden.

André van Eijk
26 Dezember 2022

De kwaliteit van het eten was buitengewoon goed. Alle gerechten goed bereid en ruim voldoende. Echter er waren 4 porties saté vergeten bij de bestelling te doen. Dan wordt er gezegd het is over 5 minuten klaar. Degene die het dan op moet halen mist een behoorlijke tijd van het gezamenlijk eten. Als ze terug is zijn de mensen bijna klaar met eten en zelf kan je dan afgekoeld eten nemen. Volgende tips mijnerzijds: geef de mensen keuzes A over 5 minuten kan het klaar zijn om op te komen halen B wij komen het binnen 10 minuten brengen C we sturen u uw geld terug of een tegoedbon. AAls we deze keuzes hadden gehad was de score 5 sterren geweest want het eten was buitengewoon goed. André

Antwort von De Chinese Muur

Beste André, dit is niet de service die u van ons gewend bent, wegens de feestdagen was het drukker dan gewoonlijk. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw advies.

Bianca den Engelsen
17 Dezember 2022

Zoals altijd heerlijke 1 persoon Indische rijsttafel Deze bestel service maakt het compleet

Dd
16 Dezember 2022

Verse Lekkere eten. Voor herhaling vatbaar

R.
13 Dezember 2022
MarlĂšne
11 Dezember 2022

Perfect via internet bestellen Alleen jammer als je aan komt dat je dan op je beurt moet wachten terwijl andere mensen voor zijn die een latere bestelling ophalen dan die van mij . ( piepklein minpuntje)

Judith
29 November 2022

Goede kwaliteit en vers. Heerlijk gegeten en de porties zijn meer dan voldoende

Steenbakker
26 November 2022

Zeer compleet, warm en smakelijk. Best wel veel trouwens.

Anita van Opdorp
6 November 2022

We hadden onze bestelling online gedaan en betaald en de afhaaltijd was 13.00 uur. Toen we daar tegen 13.00 uur aankwamen bleek de laptop nog niet geopend te zijn dus onze bestelling was niet bereid. De bestelling werd snel klaargemaakt maar toen we vertrokken kregen we het advies om voortaan telefonisch te bestellen en daar te betalen want dat was goedkoper volgens de bediende, we hoeven dan geen transactiekosten te betalen. Dat het fout gelopen was kwam in haar ogen door ons en niet door haar. Beetje vreemde gang van zaken.

Daan
7 Oktober 2022

Heeft weer erg lekker gesmaakt!

Penninga
6 Oktober 2022
JM Daniels
3 Oktober 2022

De kwaliteit van het eten was erg goed, we hebben heerlijk gegeten. Een verbeterpunt: bij het bestellen online is het niet duidelijk over welke hoeveelheden het gaat. Had er bij gestaan voor hoeveel personen een portie is die je kunt bestellen dan hadden wij niet zoveel hoeven bestellen. Het was nu erg lastig inschatten en we hadden te veel eten, dat is zonde van het geld