Beoordelingen van De Chinese Muur Made

Recente recensies

4.0
Kommeren
24 januari 2023

Superlekker

Thijssen
2 januari 2023

Er zat geen smaak aan het eten. En lang wachten ondanks dat het een bestelling was. Niet voor herhaling vatbaar.

Reactie van De Chinese Muur

Beste Thijssen, bedankt voor uw feedback. Als eerst willen wij onze excuses aanbieden voor de lange wachttijd, wegens de feestdagen was het drukker dan gewoonlijk. Dit is absoluut niet onze gebruikelijke service en we zullen hier voortaan extra rekening mee houden.

André van Eijk
26 december 2022

De kwaliteit van het eten was buitengewoon goed. Alle gerechten goed bereid en ruim voldoende. Echter er waren 4 porties saté vergeten bij de bestelling te doen. Dan wordt er gezegd het is over 5 minuten klaar. Degene die het dan op moet halen mist een behoorlijke tijd van het gezamenlijk eten. Als ze terug is zijn de mensen bijna klaar met eten en zelf kan je dan afgekoeld eten nemen. Volgende tips mijnerzijds: geef de mensen keuzes A over 5 minuten kan het klaar zijn om op te komen halen B wij komen het binnen 10 minuten brengen C we sturen u uw geld terug of een tegoedbon. AAls we deze keuzes hadden gehad was de score 5 sterren geweest want het eten was buitengewoon goed. André

Reactie van De Chinese Muur

Beste André, dit is niet de service die u van ons gewend bent, wegens de feestdagen was het drukker dan gewoonlijk. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw advies.

Bianca den Engelsen
17 december 2022

Zoals altijd heerlijke 1 persoon Indische rijsttafel Deze bestel service maakt het compleet

Dd
16 december 2022

Verse Lekkere eten. Voor herhaling vatbaar

R.
13 december 2022
MarlĂšne
11 december 2022

Perfect via internet bestellen Alleen jammer als je aan komt dat je dan op je beurt moet wachten terwijl andere mensen voor zijn die een latere bestelling ophalen dan die van mij . ( piepklein minpuntje)

Judith
29 november 2022

Goede kwaliteit en vers. Heerlijk gegeten en de porties zijn meer dan voldoende

Steenbakker
26 november 2022

Zeer compleet, warm en smakelijk. Best wel veel trouwens.

Anita van Opdorp
6 november 2022

We hadden onze bestelling online gedaan en betaald en de afhaaltijd was 13.00 uur. Toen we daar tegen 13.00 uur aankwamen bleek de laptop nog niet geopend te zijn dus onze bestelling was niet bereid. De bestelling werd snel klaargemaakt maar toen we vertrokken kregen we het advies om voortaan telefonisch te bestellen en daar te betalen want dat was goedkoper volgens de bediende, we hoeven dan geen transactiekosten te betalen. Dat het fout gelopen was kwam in haar ogen door ons en niet door haar. Beetje vreemde gang van zaken.

Daan
7 oktober 2022

Heeft weer erg lekker gesmaakt!

Penninga
6 oktober 2022
JM Daniels
3 oktober 2022

De kwaliteit van het eten was erg goed, we hebben heerlijk gegeten. Een verbeterpunt: bij het bestellen online is het niet duidelijk over welke hoeveelheden het gaat. Had er bij gestaan voor hoeveel personen een portie is die je kunt bestellen dan hadden wij niet zoveel hoeven bestellen. Het was nu erg lastig inschatten en we hadden te veel eten, dat is zonde van het geld