AvaliaçÔes de De Chinese Muur Made

AvaliaçÔes recentes

4.0
Petra
14 setembro 2023

Heerlijk gegeten. Gerechten waren vers, goed warm en smaakvol. Bij het afhalen moesten we ongeveer 10 minuten wachten. Voor ons op dat moment geen bezwaar. Zakje kroepoek van de zaak er bij gekregen.

Dennis Kerremans
11 setembro 2023

Wij hadden de bami goreng Singapore en deze was echt veel te pittig, wij hadden van pittig en hebben deze vaker bij jullie gehaald maar nu was hij echt veel te heet. De loempia babi pangang was lekker alleen miss een idee om de saus voortaan apart te doen want dan is de loempia misschien minder zompig

Wendy
26 julho 2023
Reacção a De Chinese Muur

Bedankt voor uw 5-sterren review đŸ€©

Romy
23 julho 2023

Het eten was super!

Reacção a De Chinese Muur

Bedankt voor uw bezoek en waardering!! :D

Yvonne van Doorn
3 julho 2023

Was weer heerlijk

Reacção a De Chinese Muur

Uw tevredenheid is onze prioriteit. Bedankt voor de geweldige review en het vertrouwen dat u in ons stelt :)

Lisette
18 junho 2023

Was lekker, soort van kerrie bakje was te gaar

Reacção a De Chinese Muur

Bedankt voor uw feedback, we zullen ervoor zorgen dat het kerrie bakje de juiste consistentie heeft in de toekomst!

H. Flipsen
15 junho 2023

Bestelling op tijd, uitstekende kwaliteit, ruime porties, goede service.

Reacção a De Chinese Muur

Beste H. Flipsen, bedankt voor uw positieve feedback! het motiveert ons om steeds beter te worden :)

Els
29 maio 2023

Zoals altijd, heerlijk eten

Reacção a De Chinese Muur

Dankuwel! wij stellen uw review op prijs :)

Corné
24 maio 2023

Alles is altijd van uitstekende kwaliteit.

Reacção a De Chinese Muur

Bedankt, Corné, voor uw positieve feedback! We stellen uw steun enorm op prijs :)

Adri Jan van de Goorbergh
22 maio 2023

Het eten is hier altijd lekker. Had deze keer via internet besteld en betaald. Heel makelijk en het eten is op de afgesproken tijd klaar.

Reacção a De Chinese Muur

We zijn blij dat we aan uw verwachtingen voldoen! :D

Alain
22 maio 2023

Heerlijke chin. Ind. Maaltijd Met erg leuk: een lekker extraatje van de zaak

Reacção a De Chinese Muur

Hartelijk dank voor uw support!

Fam van gils
15 maio 2023

Heerlijk gegeten.

Reacção a De Chinese Muur

Wat fijn om te horen! :)

Adam
15 maio 2023

Delicious 😋

Reacção a De Chinese Muur

Thank you! 😃

Yvonne van Doorn
14 maio 2023

Zoals altijd weer heerlijk👍

Reacção a De Chinese Muur

Ontzettend bedankt! 😊

Monique van den Berg
10 maio 2023

Eten was lekker, maar de kippenpootjes zaten er niet bij, ook de saus van de babipangang spek zat er niet bij, dat vind ik wel erg jammer. Ook was het eten niet gereed op de tijd dat ik deze bestelling had ingevuld via de online bestellijst, was maar een kwartiertje, maar toch....... Met vriendelijke groet, Monique van den Berg

Reacção a De Chinese Muur

Beste Monique, onze excuses voor het ongemak met uw bestelling. De ontbrekende gerechten zullen we kosteloos bij uw volgende bestelling toevoegen, u kunt dit aangeven bij de opmerkingen. Wij zullen ons best om de kwaliteit van onze service te verbeteren en danken u voor uw begrip.

H.J Haperen
8 maio 2023

Voor de eerste keer online besteld, en op het afgesproken tijdstip stond het eten netjes klaar. Voor herhaling vatbaar.

Reacção a De Chinese Muur

Dankuwel! 😁

Jacqueline
23 abril 2023

Super lekker , vers en heerlijk gegeten

Reacção a De Chinese Muur

Beste Jacqueline, hartelijk bedankt voor je geweldige review!

Peter
23 abril 2023

Loempia Chinese Muur en Loempia Speciaal. Allebei een beetje smakeloze hap wat ook nog niet lekker warm en knapperig was.

Reacção a De Chinese Muur

Beste Peter, Onze excuses voor de ontevredenheid over uw bestelling. We zullen ons best doen om dit in de toekomst te voorkomen en hopen u nogmaals tevreden te stellen. Met vriendelijke groet, De Chinese Muur

Andeweg
15 abril 2023

Top

Erik
12 abril 2023

Online besteld, Eten stond mooi op tijd klaar

Wouter
27 março 2023

Eten was prima. Maar wanneer ik om 1745 bestel voor 1845 afhalen, en daadwerkelijk om 1915 mijn eten krijg baal ik toch.

Reacção a De Chinese Muur

Beste Wouter, we willen onze oprechte excuses aanbieden voor de extra wachttijd die u heeft moeten doorstaan bij uw bestelling. We beseffen dat dit teleurstellend is en we zijn toegewijd aan het verbeteren van onze service. Bedankt voor uw geduld en begrip in deze situatie.

Raats
26 março 2023

Prima producten makkelijke bestellen via internet en betalen ophalen hoef je niet in de wacht rij te staan top geregeld.

Van leest
26 março 2023

Het eten was goed. Online besteld voor 18.20. Medewerkers zeggen niet dat het langer gaat duren. Wordt daarover ook niet gebeld. Na vraag om 18.45 krijg ik een afwijkend antwoordt. Om 19.10 was ons eten klaar. Er kon geen sorry of niets vanaf

Reacção a De Chinese Muur

Beste van Leest, onze excuses voor de lange wachttijd. Wegens de extreme drukte hadden wij helaas niet de kans gehad om dit telefonisch aan te geven. We begrijpen hoe vervelend het voor u moet zijn geweest om extra 50 minuten te moeten wachten bij het ophalen van uw bestelling en bieden onze oprechte excuses aan. We nemen uw feedback ter harte en zullen onze procedures herzien om ervoor te zorgen dat we een betere service kunnen bieden in de toekomst. Dank u voor uw begrip en geduld.

Roy Bouwmeester
25 março 2023

Eten en smaak prima, alleen jammer dat er 1 grote bami niet bij zat

Reacção a De Chinese Muur

Beste Roy Bouwmeester, wat vervelend om te horen! U kunt voor de volgende keer telefonisch of via de opmerkingen van onze website aangeven dat u een grote bak bami tegoed heeft. Onze excuses voor het ongemak.

Ellen Rijnders
25 março 2023

Eten was goed, maar om 18.10 uur afgesproken voor ophalen. Om 18.35 uur maar is gevraagd waar t eten bleef.

Reacção a De Chinese Muur

Beste Ellen Rijnders, onze welgemeende excuses voor de vertraging bij het ophalen van uw bestelling. We zullen onze processen herzien om ervoor te zorgen dat we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Dank u voor uw begrip.

Els
22 março 2023

Ik kom speciaal gereden voor het heerlijke eten

v Doorn
15 março 2023

Zoals altijd heerlijk

Kees van Meel
12 março 2023

Lekker, genoeg en warm

Corry
10 março 2023

Prima

Hiddes
9 março 2023

Wat je ook eet het is er altijd lekker Maar soms gaat het wel eens verkeerd met de bestelling dan zeg je het zo en dan krijgt je iets anders en ik denk dat het komt dat ze je niet goed begrijpen maar het is altijd heerlijk mvg

Corry Van Gils
26 fevereiro 2023

Fijn dat er halve porties te bestellen zijn, was lekker, op tijd klaar en meer dan genoeg!

Els van der Made
25 fevereiro 2023

Jullie zijn mijn favoriet !! Weer heerlijk gegeten

Broeders
1 fevereiro 2023

Ik bestel altijd hier, en het is altijd goed.

Kommeren
24 janeiro 2023

Superlekker

Thijssen
2 janeiro 2023

Er zat geen smaak aan het eten. En lang wachten ondanks dat het een bestelling was. Niet voor herhaling vatbaar.

Reacção a De Chinese Muur

Beste Thijssen, bedankt voor uw feedback. Als eerst willen wij onze excuses aanbieden voor de lange wachttijd, wegens de feestdagen was het drukker dan gewoonlijk. Dit is absoluut niet onze gebruikelijke service en we zullen hier voortaan extra rekening mee houden.

André van Eijk
26 dezembro 2022

De kwaliteit van het eten was buitengewoon goed. Alle gerechten goed bereid en ruim voldoende. Echter er waren 4 porties saté vergeten bij de bestelling te doen. Dan wordt er gezegd het is over 5 minuten klaar. Degene die het dan op moet halen mist een behoorlijke tijd van het gezamenlijk eten. Als ze terug is zijn de mensen bijna klaar met eten en zelf kan je dan afgekoeld eten nemen. Volgende tips mijnerzijds: geef de mensen keuzes A over 5 minuten kan het klaar zijn om op te komen halen B wij komen het binnen 10 minuten brengen C we sturen u uw geld terug of een tegoedbon. AAls we deze keuzes hadden gehad was de score 5 sterren geweest want het eten was buitengewoon goed. André

Reacção a De Chinese Muur

Beste André, dit is niet de service die u van ons gewend bent, wegens de feestdagen was het drukker dan gewoonlijk. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw advies.

Bianca den Engelsen
17 dezembro 2022

Zoals altijd heerlijke 1 persoon Indische rijsttafel Deze bestel service maakt het compleet

Dd
16 dezembro 2022

Verse Lekkere eten. Voor herhaling vatbaar

R.
13 dezembro 2022
MarlĂšne
11 dezembro 2022

Perfect via internet bestellen Alleen jammer als je aan komt dat je dan op je beurt moet wachten terwijl andere mensen voor zijn die een latere bestelling ophalen dan die van mij . ( piepklein minpuntje)

Judith
29 novembro 2022

Goede kwaliteit en vers. Heerlijk gegeten en de porties zijn meer dan voldoende

Steenbakker
26 novembro 2022

Zeer compleet, warm en smakelijk. Best wel veel trouwens.

Anita van Opdorp
6 novembro 2022

We hadden onze bestelling online gedaan en betaald en de afhaaltijd was 13.00 uur. Toen we daar tegen 13.00 uur aankwamen bleek de laptop nog niet geopend te zijn dus onze bestelling was niet bereid. De bestelling werd snel klaargemaakt maar toen we vertrokken kregen we het advies om voortaan telefonisch te bestellen en daar te betalen want dat was goedkoper volgens de bediende, we hoeven dan geen transactiekosten te betalen. Dat het fout gelopen was kwam in haar ogen door ons en niet door haar. Beetje vreemde gang van zaken.

Daan
7 outubro 2022

Heeft weer erg lekker gesmaakt!

Penninga
6 outubro 2022
JM Daniels
3 outubro 2022

De kwaliteit van het eten was erg goed, we hebben heerlijk gegeten. Een verbeterpunt: bij het bestellen online is het niet duidelijk over welke hoeveelheden het gaat. Had er bij gestaan voor hoeveel personen een portie is die je kunt bestellen dan hadden wij niet zoveel hoeven bestellen. Het was nu erg lastig inschatten en we hadden te veel eten, dat is zonde van het geld